Фирма Инест ООД

проектиране и строителство

Начало

За нас

Услуги

Проекти

Недвижими имоти

Партньори

Контакт

 

 

 

Комплекс Чайките

 

   Ваканционен жилищен комплекс "Чайките" се състои от три индивидуални сгради с подземни гаражи, магазини, ресторант, открит басейн, и притежават следната организация на взаимосвързаните функции : жилищни, развлекателни, технически. Това дава възможност на всеки отделен собственик или посетител да чувства удоволствието едновременно от сезонната пълноценна почивка и жилищно обитаване.


 

   Фасада

 

   Архитектурата е съобразена едновременно с гористия нископланински и морски характер на местността. Формите излъчват спокойствие и ненатрапчивост. Избегнати са тежките обеми, а всяка фасадна плоскост е оформена с помоща на ясни детайли, естествени материали, подходящо членение, панорамни витрини. От друга страна сградите притежават свой собствен запомнящ се облик, който ги превръща в художествен акцент в  този район.

 

           Местоположение

 

   Жилищните сгради се намират в землището на с.Шкорпиловци на 35 - 40 км южно от град Варна и на 94 км от Бургас. Курортът съчетава най-красивата част от източните дялове на Стара планина, покрити с иглолистни и широколистни гори с обширен девствен плаж с фин пясък, дълъг около 8 км и широк до 100 - 120 м. на места с дюни.

 

        


 

   Вътрешно разпределение

 

  Апартаментите разполагат с всички необходими за комфортното обитавне помещения – дневна, спалня или спална ниша, собствен санитарен възел, балкон. Апартаментите са едностайни и двустайни на типови етажи, тристайни на терасовиден етаж, като за всеки е предвидено складово помещение.

 

        

ресторант

магазини

спа

сутерен

 

  

типов етаж

терасовиден

 

   Допълнителна информация за проекта може да получите, като изтеглите "обяснителната записка" от тук.


 

 
© copyright 2007 created by INEST
Design downloaded from www.inest.bg
Free web design, web templates, web layouts, and website resources!